VIU EL
MERCAT
CENTRAL

ELS SEUS OLORS,
SONS, COLORS
I SABORS

Si no has viscut alguna vegada l’experiència de disfrutar d’un entrepà o unes tapes rodejat de l’harmoniós bullici d’un mercat, hauries de provar-ho en el ‘Central Bar by Ricard Camarena’. El nostre bar està situat en el cor del Mercat Central de València, el mercat modernista més gran d’Europa i pel qual milers de persones passen cada dia per a deixar-se envoltar pels seus olors, sons, colors i sabors. NO S’ADMETEN RESERVES

Localització

Estem en la Plaça del Mercat, dins del Mercat Central de València.

(Plaça Ciutat de Bruges, s/n, 46001)

Mercat Central Puestos nº 105 a 131

Local

‘Central Bar’ és únic en la seua espècie. Cap altre bar conviu amb parades de verdura, fruita, carn, peixos o productes gourmet en esta ‘catedral’ de l’alimentació. La proximitat de tots estos aliments fa que Ricard Camarena aplique una filosofia molt particular: la del ‘Kilómetro O’, ja que la majoria de productes frescos s’adquirixen diariàment de proveïdors del propi mercat.

Carta

L’oferta gastronòmica de ‘Central Bar’ és tan variada com canviant, ja que depèn exclusivament dels productes de temporada. En la barra del nostre local pots degustar entrepans com el ‘Ricard Camarena’, el ‘Canalla’, el ‘Mary’ o el de ‘Tonyineta’.

A més, s’ofereixen diàriament, postres, tapes i plats de cullera com ara guisats tradicionals amb la millor matèria primera possible oferida per les parades properes. Una cuina senzilla, però molt respectuosa amb el producte.

Equip

‘Central Bar’, que va nàixer a l’agost de 2012 i des d’aleshores ha rebut diversos premis i reconeixements, s’ha convertit en un punt de reunió dins del Mercat Central de València, tant per als propis venedors, com per a les persones que acudeixen diàriament a comprar, o els centenars de turistes que passen cada dia per este emblematic edifici valencià. La amabilitat i profesionalitat del nostre equipo farà que estigues com a la teua casa.

Benvingut.